Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


USA ingezetenen
boeken USA LOCATIES
Klik hier


autoverhuur bestemmingen in Italy

Auto verhuurlocatie in Italy


Apr 9, 2011

Tipoa Auto verhuurlocatie in Italy

Type nogmaals de plaatsnaam om meer vestigingen te zien
Informatie over Rome`s vliegveld Fiumicino.

Rome vliegveld Fiumicino of Rome`s vliegveld Leonardo da Vinci, is Italië`s eerste vliegveld en Europa`s zesde waar het om de meeste vluchten gaat.

Het ligt 25,5 kilometer zuidwest van Rome en het is verbonden met de stad door trein en weg.

De reis met de trein duurt ongeveer 30 minuten en gaat helemaal tot aan het centraal station van Rome Termini.

Het vliegveld heeft 3 passagiers stations en biedt verschillende mogelijkheden zoals conventie faciliteiten, conferentie zalen, banken, koffieshops, restaurants en winkels met zowel locale Italiaanse producten als internationale producten.

Binnenlandse vluchten vertrekken van passagiers station Terminal A, binnenlandse vluchten en internationale vluchten van Terminal B en trans-Atlantische vluchten van Terminal C.

Tussen de verschillende koffieshops en restaurants vindt u zo'n 130 winkels met cadeaus,kleding,souvenirs en nog veel meer. In elke terminal van vliegveld Rome vindt u een informatiedesk. De gratis informatie kiosk met touch-screen technologie en de mogelijkheid tot een videoconferentie met een medewerker vindt u in Terminal A (Vertrek en Aankomsten).

Parkeren bij het vliegveld.
Op het vliegveld Fiumicino kunt u kiezen tussen kort parkeren en lang parkeren. Het parkeer gebied bij passagiers station B (Terminal B) biedt 128 plaatsen tegen de 32 op het parkeer gebied bij passagiers station A (Terminal A).
Het lang parkeer gedeelte biedt meer dan 4000 parkeerplaatsen en is verbonden met het vliegveld per bus. Het vliegveld heeft een parkeergarage met meerdere verdiepingen,A-B-C-D, die ruim 3701 parkeerplaatsen biedt.
De parkeergarage is verbonden met het vliegveld door middel van een voetgangers oversteek plaats.
Mensen met een handicap kunnen, voor een periode van maximaal 2 uur,buiten parkeren bij passagiers station A,B en C en buiten vertrek tijden om,niet langer dan 2 uur.
Parkeren voor een langere periode kan in de parkeergarage op de aangewezen plaatsen op level 1 in de gebouwen B,C,D en op level 4 in gebouw D.

Autoverhuur.
Als u gebruik maakt van vliegveld Fiumicino als zowel vakantieganger of als zakenreiziger kunt u gebruik maken van onze auto verhuurservice op het vliegveld.
Tipoa Auto Verhuur heeft verschillende ophaalpunten op het vliegveld.
We hebben toegang tot een groot wagenpark en we kunnen u helpen om de juiste auto te vinden voor uw bestemming.
Auto huurders hebben de garantie dat de auto's in de beste conditie verkeren en dat er altijd een ruime keuze is uit modellen en types omdat we alleen zaken doen met marktleidende auto verhuur bedrijven.
Praktische informatie Grond transport naar Fiumicino vliegveld Rome Afstand van centraal Rome; 32 km,20 miles

Met de auto: Rome`s Leonardo da Vinci (Fiumicino) vliegveld zit zuidwest van de stad.
De ringweg Grande Raccordo Anulare (G.R.A.) van Rome gaat naar de A91 Rome-Fiumicino rechtstreeks naar het vliegveld.
Volg de borden op de aanrijroute bij het vliegveld om uw terminal te bereiken.
De reistijd vanuit het centrum van Rome is ongeveer 45 minuten.
Het vast lopend verkeer veroorzaakt door auto's heeft als gevolg gehad dat er een beperkte circulatie mogelijk is rond het historisch centrum van de stad vanaf `s morgens 6 uur tot `s avonds 6 uur.
Zones met beperkt verkeer is ook toegepast tijdens de avonduren in verscheidene gebieden zoals in Trastevere en het centrum, als gevolg van toenemend verkeer door mensen die `s avonds op stap gaan.
En tenslotte, op veel parkeerplaatsen staan er parkeermeters.

Met de taxi: De reistijd van het centrum van Rome is ongeveer 45 minuten. Ritprijs: ongeveer EUR 40 tot 50.

Met de trein: Er is een rechtstreekse, non stop,treinverbinding met het treinstation op vliegveld Fuimicino vanaf Rome Termini treinstation.
De trein vertrekt elk half uur vanaf 05:52. De laatste trein vertrekt om 22:52. De reistijd is ongeveer 31 minuten. Ritprijs: EUR 11. De Metropolitan FM1 trein service van Rome Tiburtina station rijdt vanaf 05.05 en daarna elke 15 minuten van 05:33 tot 20:33, daarna elk half uur tot de laatste trein om 22:33. De reistijd is ongeveer 45. Ritprijs: EUR 5.50

Bus: Er zijn meerdere buslijnen van diverse locaties in Rome: Van Cornelia metro station (06.45 tot 21.35),met een reistijd tussen de 75 en 90 minuten. Ritprijs: enkele reis EUR 4.50. Van Magliana metro station (06.15 tot 21.45)- Reistijd is ongeveer 40 minuten. Ritprijs: enkele reis EUR 4.50 . Van Roma Tiburtana treinstation (nachtdienst) (via Rome Termini) van 00.30 tot 03.45, daarna om 9.30, 10.30, 12.25 en om 17.30. Reistijd is tussen de 45 – 60 minuten. Ritprijs: enkele reis EUR 4.50.

Snelheidsbeperkingen in Rome, Italië
Buiten de bebouwde kom in Rome: 90 km/ 55 mph.
Binnen de bebouwde kom in Rome : 50 km/ 30 mph.
Snelweg in Rome: 130 km / 80 mph.
Rond rijden in Rome in de vroege morgen en en de na middag is niet aan te raden.
Italiaanse chauffeurs staan bekend om hun brutale en intimiderende rijstijl.
U kunt het beste de verkeersdrukte en files in het centrum vermijden.
Alhoewel, een goede manier om het omliggende gebied Lazio te leren kennen is per auto.
Er zijn een aantal parkeer garages rondom het centrum van Rome.
Deze zijn erg prijzig en kunnen erg druk zijn.
Een paar ervan zijn de Terminal Gianicolo aan de Piazza della Rovere, een parkeergarage bij St. Peter`s treinstation (Stazione San Pietro), het Auditorium parkeergarage in Parioli, en de Parcheggio Ludovisi, dichtbij de bekende Spaanse Trappen.

Internationale autoverhuur car hire destinations by countryPopulaire vliegvelden popular airports for car rentalPopulaire treinstations popular railway stations with car hirepopulaire havens popular ferry ports with rental carsHotel levering hotel and free rental car delivery services
Copyright © 2020 Tipoa Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap
tw