Choose language    
Croatian Český Dansk Dutch English Eesti suomi Français Deutsch Ελληνικά Magyar Italiano 日本語 Nihongo Latviešu Lietuvių norsk Polski Português Română Русский Español Svenska Swiss Türkçe


USA ingezetenen
boeken USA LOCATIES
Klik hier
news

Nieuws autoverhuur


Apr 8, 2015
Hoe werkt autoverhuur

Hier leggen wij u uit hoe autoverhuurbedrijven te werk gaan

De eerste regel van de meeste autoverhuur leveranciers is om te de klant, waar mogelijk, te misleiden / in de maling te nemen, en om hun eigen balie personeel zo weinig mogelijk te betalen.

Hun balie personeel is zeer goed getraind om op comissie basis te verkopen, verkopen, verkopen, ten koste van alles.

Hier zijn de top trucs/tactieken van de huurauto leverancier: -

1. Adverteer de auto met de goedkoopst mogelijke huurprijs (om klanten aan te trekken)

2. Wanneer de klant aan de balie komt, is het allereerste wat ze zeggen, dat ze een grote borg op uw creditcard zullen inhouden, normaal gesproken ten minste 300 euro en soms tot wel 1000 €

Ze kijken hoe u reageert, als je huivert en ontdekken dat uw kaart een dergelijk grote borg niet zal toelaten, dan zullen zij u een dagelijks extra tarief aanbieden, om de borg te verminderen. Deze dagelijkse extra zal tussen de 7-12 euro per dag bedragen, soms hoger.

Ze werken op basis van dat de meeste mensen geen €300-€1000 krediet beschikbaar hebben op hun kaart, alleen maar om te worden ingehouden totdat de auto wordt ingeleverd.

Daarom is het veilig om te veronderstellen dat de klant de dagelijkse extra kosten voor zijn rekening zal nemen en daarmee verdient het balie personeel commissie!

3. Verzekering en borg zijn aparte items, maar zijn wel gekoppeld. De omvang van het eigen risico bepaalt normaal gesproken de grootte van de borg. Maar zelfs als je geen eigen risico hebt, zal er een borg worden ingehouden, hoewel deze waarschijnlijk verlaagd zal worden.

4. Brandstof kosten

5. Pas op voor de aanbieding van een inbegrepen gratis "zonder eigen risico" omdat het vaak niet de voorruit, het verlies van sleutels, persoonlijke bezittingen etc dekt... De reden dat deze worden aangeboden door de leverancier tijdens het online boekingsproces, is om u ervan te overtuigen dat u een auto met deze aanbieding boekt, in plaats van dat u de meer uitgebreide extra verzekering van AXA afsluit , die u wordt aangeboden bij STAP3 van ons online boekingsproces.

Klik hier wanneer u de volledige verzekeringen voorwaarden en condities van AXA wilt lezen.

Wanneer de leverancier u ervan kunt overtuigen om de "aanbiedings" auto te boeken, dan zullen zij u alsnog bij de balie onthullen dat het nog steeds niet is gedekt voor veel dingen, en nogmaals zullen zij u dan dure alternatieven aanbieden.

DE MEEST EFFICIËNTE MANIER OM EEN AUTO TE HUREN

1. Online, kies niet noodzakelijk voor de kleinste of goedkoopste auto, grotere auto's komen vaak met VOL / VOL brandstof beleid, onbeperke kilometers en extra bestuurder, alles inbegrepen.

2. Maak een berekening van het aantal kilometers die u wilt gebruiken, de duur van de huur want vaak is over het geheel een VOL / LEEG brandstof beleid voordeliger.

3. Neem, tijdens het boekingsproces, screen shots van eventuele speciale aanbiedingen die op de website verschijnen.

4. Zorg ervoor, indien mogelijk, dat u meer dan genoeg krediet op uw creditcard heeft. Dit is het meest krachtige wapen dat je hebt om de kosten te verlagen. Veel credit card bedrijven zullen u een extra tijdelijk, gratis, verhoogd krediet geven voor een korte periode.

Met genoeg krediet kunt u extra dagelijkse kosten gewoon weigeren / verlagen. Als uw eigen risico 750 € is laat het balie personeel dat bedrag dan inhouden van uw kaart.

Het is een eenvoudig berekend risico dat u neemt, wanneer u denkt dat u de auto zonder schade of claims zult terugbrengen, en de 750 € wordt op uw kaart teruggegeven, dan heeft u geen kosten betaald. Aan de andere kant, als er wel schade / verlies is betaald u de eerste 750 € van een claim.

5. Neem foto's van de auto als u hem ophaalt en terugbrengt, vooral als je de sleutel drop-box service gebruikt, voor het terugbrengen buiten openingstijden.

6. Aan het begin van de huur, en vooral aan het eind, controleer alle papierwerk en kosten, vraag om een uitleg van wat ze op het punt staan aan u te berekenen.

Gelukkig autorijden!

Hoe werkt autoverhuur

Internationale autoverhuur car hire destinations by countryPopulaire vliegvelden popular airports for car rentalPopulaire treinstations popular railway stations with car hirepopulaire havens popular ferry ports with rental carsHotel levering hotel and free rental car delivery services
Copyright © 2020 Tipoa Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap
tw