Leasys

Bari - Airport - Palese, Italië

Wijze van ophalen:

Autoverhuurbalie in terminal en ophalen

Route naar de balie

THE BRANCH IS LOCATED IN THE ARRIVALS HALL. KEY BOX IS IN THE OFFICE.

Supplier details

Address

Aeroporto Palese, Arrivals Hall, Bari, 70128

Opening Hours
zo08:00 - 23:30
ma07:30 - 23:30
di07:30 - 23:30
wo07:30 - 23:30
do07:30 - 23:30
vr07:30 - 23:30
za08:00 - 21:00

Speciale uitrusting/optionele extra's:

Babystoel: 42.7 EUR Inclusief 22% belasting; Op verzoek Kinderzitje: 42.7 EUR Inclusief 22% belasting; Op verzoek Speciale uitrusting/optionele extra's kunnen tijdens de boeking worden aangevraagd, maar maken geen deel uit van de huurprijs. Ze worden in lokale valuta betaald aan de verhuurbalie.

Useful Information

Leeftijd bestuurder

25 tot 99 jaar

Leeftijd jonge bestuurders: 21 tot 24 jaar Kosten 18.3EUR per dag Maximum 274.5 EUR Inclusief 22% belasting

Klanten die buiten de leeftijdslimieten vallen kunnen geen auto huren tenzij er een toeslag voor een jonge of oudere bestuurder in deze sectie is opgegeven. Houdt u er rekening mee dat, indien van toepassing, deze toeslag in de huurprijs wordt verwerkt en aan de verhuurbalie in lokale valuta moet worden afgerekend.

Reisbeperkingen

Voor de veerboot is een geavanceerde schriftelijke toestemming van Sixt Italië vereist. Het gebruik van auto veerboten naar Sardinië is niet toegestaan.

Cross Border Rentals zijn toegestaan ​​in de volgende landen:

Oostenrijk, België, Kroatië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Portugal, Slovenië, Spanje, Zwitserland.

Cross Border Rentals naar Tsjechië, Hongarije, Polen en Slowakije zijn toegestaan, met uitzondering van de volgende voertuiggroep: CLAR, IDMR, ILMR, SDMR, SDAR, IVAR en FDAR.

In geval van overtreding van Cross Border & Territorial Restrictions, verliezen alle beveiligingen hun geldigheid.

Let op: de verzekering kan veranderen als u reist naar gebieden Campania en Puglia - controleer dan bij de autoverhuurder voordat u reist.

Controleer alstublieft bij de verhuurder vooraf dat het voertuig de juiste uitrusting heeft in overeenstemming met de lokale verkeersregels van het land of gebied waar u naar wilt reizen (bijvoorbeeld winterbanden).