Firefly

Alicante - Airport, Spanje

Wijze van ophalen:

Autoverhuurbalie in terminal en ophalen

Supplier details

Address

Alicante Airport in Terminal , Alicante, 03195

Opening Hours
zo07:00 - 00:00
ma07:00 - 00:00
di07:00 - 00:00
wo07:00 - 00:00
do07:00 - 00:00
vr07:00 - 00:00
za07:00 - 00:00

BORG EN CREDITCARDINFORMATIE:

GEACCEPTEERD American Express, MasterCard (geen prepaid), Visa (geen prepaid). Debitcards worden niet geaccepteerd, tenzij hieronder anders vermeld. Er wordt een borgsom van EUR 950 gereserveerd op uw creditcard voor de duur van de verhuur. Deze borgsom betreft een garantie die wordt ingehouden in het geval van schade aan/diefstal van het voertuig. Dit wordt automatisch vrijgegeven als het voertuig tijdens de huurperiode niet gestolen of beschadigd wordt. Houd er rekening mee dat dit niet uw volledige eigen risico betreft; dit bedrag is terug te vinden in het gedeelte Verzekeringsdekking/Eigen risico. Creditcard(s) moet(en) tot zes maanden na afloop van de verhuurperiode geldig zijn. NIET GEACCEPTEERD: Andere betalingsmethoden worden niet geaccepteerd. Bij de verhuurbalie moet u een geldige creditcard kunnen tonen op voor- en achternaam van de hoofdbestuurder (geen afkortingen) om een borgsom te kunnen pre-autoriseren/in rekening te brengen. De creditcard(s) moet(en) in reliëfdruk zijn en er is mogelijk een PIN-code nodig. Indien u geen geldige creditcard kunt tonen, de bestedingsruimte op uw creditcard onvoldoende is, of de creditcard niet op naam van de hoofdbestuurder staat, kan de autoverhuurder weigeren om de auto aan u te verhuren. In die gevallen worden gedane betalingen niet gerestitueerd.

Useful Information

Leeftijd bestuurder

25 tot 69 jaar

Leeftijd jonge bestuurders: 21 tot 24 jaar Kosten 6.95EUR per dag Maximum 83.4 EUR Inclusief 21% belasting

Leeftijd jongere bestuurders: 19 tot 20 jaar Kosten 8.95EUR per dag Maximum 107.4 EUR Inclusief 21% belasting

Leeftijd seniorbestuurders: 70 tot 99 jaar Kosten 6.95EUR per dag Maximum 83.4 EUR Inclusief 21% belasting

Klanten die buiten de leeftijdslimieten vallen kunnen geen auto huren tenzij er een toeslag voor een jonge of oudere bestuurder in deze sectie is opgegeven. Houdt u er rekening mee dat, indien van toepassing, deze toeslag in de huurprijs wordt verwerkt en aan de verhuurbalie in lokale valuta moet worden afgerekend.

Reisbeperkingen

Grensoverschrijdend reizen toegestaan: Portugal, Gibraltar, Frankrijk en Andorra.

Een extra dekking is vereist: Prijs per dag 9.08 (min. 27.23, max. 99.83)

Rijden buiten Spanje in bovengenoemde landen zonder deze extra dekking te hebben gekocht, is in strijd met het contract en alle dekkingen, inclusief CDW & TP, zijn ongeldig.

Rijden buiten Spanje Vasteland (Balearen, Canarische Eilanden, Ceuta, Melilla) of een ander land dat hierboven niet is genoemd, is ten strengste verboden en leidt tot contractbreuk. De klant is aansprakelijk voor alle gegenereerde uitgaven en alle dekkingen (inclusief die welke zijn inbegrepen in het vooraf geboekte tarief) zullen ongeldig worden.