Europcar

Oslo - Airport - Gardermoen, Noorwegen

Wijze van ophalen:

Autoverhuurbalie in terminal en ophalen

Supplier details

Address

GARDERMOEN, 2060

Opening Hours
zo09:00 - 00:00
ma07:00 - 00:00
di07:00 - 00:00
wo07:00 - 00:00
do07:00 - 00:00
vr07:00 - 00:00
za08:00 - 19:00

BORG EN CREDITCARDINFORMATIE:

GEACCEPTEERD American Express, Diners Club, Eurocard, MasterCard (geen prepaid), Visa (geen prepaid). Debitcards worden niet geaccepteerd, tenzij hieronder anders vermeld. Er wordt een borgsom van NOK 3000.0 gereserveerd op uw creditcard voor de duur van de verhuur. Deze borgsom betreft een garantie die wordt ingehouden in het geval van schade aan/diefstal van het voertuig. Dit wordt automatisch vrijgegeven als het voertuig tijdens de huurperiode niet gestolen of beschadigd wordt. Houd er rekening mee dat dit niet uw volledige eigen risico betreft; dit bedrag is terug te vinden in het gedeelte Verzekeringsdekking/Eigen risico. NIET GEACCEPTEERD: Andere betalingsmethoden worden niet geaccepteerd. Bij de verhuurbalie moet u een geldige creditcard kunnen tonen op voor- en achternaam van de hoofdbestuurder (geen afkortingen) om een borgsom te kunnen pre-autoriseren/in rekening te brengen. De creditcard(s) moet(en) in reliëfdruk zijn en er is mogelijk een PIN-code nodig. Indien u geen geldige creditcard kunt tonen, de bestedingsruimte op uw creditcard onvoldoende is, of de creditcard niet op naam van de hoofdbestuurder staat, kan de autoverhuurder weigeren om de auto aan u te verhuren. In die gevallen worden gedane betalingen niet gerestitueerd.

Useful Information

Leeftijd bestuurder

26 tot 99 jaar

Leeftijd jonge bestuurders: 19 tot 25 jaar Kosten 150NOK per dag Maximum 750 NOK Inclusief 25% belasting

Klanten die buiten de leeftijdslimieten vallen kunnen geen auto huren tenzij er een toeslag voor een jonge of oudere bestuurder in deze sectie is opgegeven. Houdt u er rekening mee dat, indien van toepassing, deze toeslag in de huurprijs wordt verwerkt en aan de verhuurbalie in lokale valuta moet worden afgerekend.

Reisbeperkingen

De grensoverschrijdende reis is toegestaan, maar u dient de vestiging op uw aankomst te informeren. Beperkingen kunnen van toepassing zijn.

Voertuigen kunnen niet in Tsjechische Repuliek, Slowakije, Polen, Alle staten van de voormalige Sovjetunie / Rusland, Alle republieken van het voormalige Joegoslavië, Bulgarije en Hongarije worden ingezet.